Csikk Brigád - GYIK

Mit fogadunk el ebben a brigádban?
A Csikk Brigádban elfogadjuk a cigarettacsikk minden részét, a cigarettaszűrőket, a szivarvégeket, a külső, műanyag csomagolást, a belső fóliát, a cigarettapapírt és a hamut. A programban NEM fogadjuk el a cigaretták kartondobozát; ezeket a hagyományos szelektív papírgyűjtőkben helyezheted el.
Ki csatlakozhat a Csikk Brigádhoz?
A programban közvetlenül szórakozóhelyek, vendéglátóipari egységek és irodák vehetnek részt. Az otthon gyűjtött csikkeket a kijelölt gyűjtőpontokon tudod leadni.
Mely megyében csatlakozhatsz a TerraCycle Brigádokhoz?
Az ország bármely megyéjéből csatlakozhatsz a TerraCycle Brigádokhoz és küldhetsz hulladékot nekünk.
Mire van szükségem ahhoz, hogy csatlakozhassak a Csikk Brigádhoz?
Szükséged lesz: 1) egy kapcsolattartóra (aki te magad is lehetsz), aki helyben felügyeli a Csikk Brigád körüli tennivalókat, 2) egy érvényes e-mail címre, 3) egy hagyományos levelezési címre.
Mi a teendőm, ha megváltoztak az adataim?
Ha meg szeretnéd változtatni adataidat a rendszerünkben, válaszd ki a “PROFIL“ gombot (melyet a személyes fiókodban találsz), és kattints a “Változtasd meg profilodat” gombra. Amennyiben további segítségre lenne szükséged, vagy kérdésed van, lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal a 06-80-020-205-as telefonszámon vagy e-mailben az ugyfelszolgalat@terracycle.hu címen.
Hogyan küldjem a csomagolást a TerraCycle-höz?
A cigaretta-hulladékot visszazárható műanyag tasakban, műanyag bevásárlótáskában vagy szemeteszsákban gyűjtsd össze. Minden alkalommal bizonyosodj meg róla, hogy a cigarettát teljesen eloltottad! Kérjük, hogy a cigaretta-hulladékot ne közvetlenül a dobozba helyezd, és ne használj papírzacskót vagy borítékot a gyűjtéshez! Tárod a gyűjteményed egy cipős-, vagy kartondobozban, amíg össze nem gyűlik a feladáshoz szükséges mennyiség. Az ingyenes csomagküldéshez online fiókodból igényelj csomagküldő címkét. A címke a regisztrációkor megadott e-mail címedre fog érkezni, ezt kinyomtatva ragaszd a csomagodra. Ezen a linken rendeld meg az ingyenes csomagfelvételt. A GLS futárszolgálat munkatársa a megadott címen, az általad választott időpontban felveszi a csomagot, és raktárunkba szállítja.
Mekkora csomagot küldhetek be?
A Csikk Brigádban nincs minimum beküldendő mennyiség. A küldemény tömege legfeljebb 30 kg lehet. A csomag hossza, magassága és szélessége együtt nem lépheti túl a 300 cm-t. A leghosszabb oldal maximum 200 cm; a legmagasabb oldal maximum 60 cm; a legszélesebb oldal maximum 80 cm lehet. Minden megfelelő, hozzánk beküldött csomagolás újrahasznosítását vállaljuk.
Nem szeretnénk több csomagolást gyűjteni a Csikk Brigád számára, hogyan tudunk leiratkozni a programról?
Lépj be a TerraCycle online fiókodba. Kattints a “BRIGÁDOK” gombra, majd válaszd a “Leiratkozás erről a brigádról” opciót, ami a Csikk Brigád feliratnál található.